Nokia prezintă noua versiune a soluției de navigare HERE În cadrul Paris Moto Show 2014

Autor:  | Publicat în:  Nokia 852 ori
<b>Nokia prezintă noua versiune a soluției de navigare HERE În cadrul Paris Moto Show 2014</b>Zilele acestea, în Paris, este locul în care se desfășoară Paris Motor Show 2014, eveniment unde pe lângă producătorii de automobile întâlnim și nume cunoscute cum ar fi Nokia. Aceștia din urmă au venit la show-ul auto cu intenția de a...

Zilele acestea, în Paris, este locul în care se desfășoară Paris Motor Show 2014, eveniment unde pe lângă producătorii de automobile întâlnim și nume cunoscute cum ar fi Nokia. Aceștia din urmă au venit la show-ul auto cu intenția de a prezenta noua versiune a soluției de navigare auto denumită Nokia Here.

Aflăm că noua versiune HERE aduce acum o serie de noi funcții, cât și îmbunătățiri a celor deja existente. Printre noile funcții aduse se numără suportul multi-screen prin care informațiile de navigare vor putea fi afișate în diferite locuri din cabina automobilului, chiar și sub forma unei console centrale situate sub volan.

Nokia prezintă noua versiune a soluției de navigare HERE În cadrul Paris Moto Show 2014

Pe lângă afișarea acestor informații cu privire la drumul parcurs, viteza de mers, Nokia HERE poate oferi detalii și despre eventuale benzinării aflate în cale atunci când carburantul este aproape epuizat. De asemenea, odată cu noul sistem, pasagerii vor putea interacționa cu sistemul de navigare folosindu-și propriile device-uri (smartphone-uri sau tablete). Cum vedeți implementarea acestei tehnologii și în automobile?

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×