Nokia Își caută noua identitate pentru viitoarea generație de smartphone-uri: tu Îi poți compune soneria! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.708 ori
<b>Nokia Își caută noua identitate pentru viitoarea generație de smartphone-uri: tu Îi poți compune soneria! (Video)</b>Dacă în urmă cu o săptămână producătorul nordic de telefoane ne invita să votăm un nume &nbsp;pentru viitoarea sa generație de terminale, ei bine astăzi suntem invitați să... compunem muzică pentru Nokia. Nimic prea spectaculos, dar nici...

Dacă în urmă cu o săptămână producătorul nordic de telefoane ne invita să votăm un nume  pentru viitoarea sa generație de terminale, ei bine astăzi suntem invitați să... compunem muzică pentru Nokia. Nimic prea spectaculos, dar nici prea ușor deoarece va fi destul de greu să refaci într-un mod original clasicul "Nokia tune".

Clipul de mai jos definește cel mai bine această competiție, care mai are 27 de zile până la încheiere. Vă puteți înregistra aici și puteți asculta și soneriile rivale, majoritatea bazate pe soneria standard Nokia, dar cu ușoare modificări de instrumentație și stil. Premiul cel mare este de 10.000 de dolari și evident, onoarea de a avea o melodie pe milioane de telefoane din toată lumea.

Nokia colaborează cu AudioDraft pentru această inițiativă, axată pe portofoliul de telefoane din 2012, care vor sosi cu o nouă sonerie în memorie. Nu cu mult timp în urma finlandezii au oferit posibilitatea fanilor săi de a vota funcțiile ideală și trăsăturile perfecte ale unui telefon concept, care în final a arătat cam cum arată acum Nokia N9. Dacă aceasta este direcția Nokia (cea dată de utilizatori), înseamnă că viitorul companiei este mai roz decât credeam.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×