HTC Ruby, acum cu specificații și imagini proaspete... un Sensation ușor upgradat?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.722 ori
<b>HTC Ruby, acum cu specificații și imagini proaspete... un Sensation ușor upgradat?</b>La prima vedere designul lui HTC Ruby nu spune prea multe și ne duce chiar cu gândul la un model mid-end, dar nu este cazul, după cum arată specificațiile sale, tocmai apărute pe web. Iată și câteva imagini proaspete cu acest device: &nbsp; HTC...

La prima vedere designul lui HTC Ruby nu spune prea multe și ne duce chiar cu gândul la un model mid-end, dar nu este cazul, după cum arată specificațiile sale, tocmai apărute pe web. Iată și câteva imagini proaspete cu acest device:

HTC Ruby folosește un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM și memorie internă de 16 GB, toate acestea fiind ușoare upgrade-uri pentru dotările hardware ale lui Sensation. Suntem încântați în special de memoria internă, capitolul la care HTC nu a stat prea bine în cazul lui EVO 3D și Sensation, oferind utilizatorilor doar 1 GB de stocare.

Revenind la Ruby, terminalul sosește cu un ecran qHD de 4.3 inchi și o cameră de 8 megapixeli, iar foarte ciudat e faptul că, după cum se observă și în imagini interfața HTC Sense lipsește de pe acest model și avem la dispoziție doar Android în varianta stock. Zvonurile afirmă totuși că HTC Ruby va fi lansat cu interfața Sense 3.5, care va veni în completarea lui Android 2.3 Gingerbread.

Se pare că vom vedea acest model anunțat cât de curând, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru detalii!

HTC Ruby

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×