Nokia Lumia 505 anunțat oficial: cameră de 8 megapixeli, Windows Phone 7.8, display de 3.7 inch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.864 ori
<b>Nokia Lumia 505 anunțat oficial: cameră de 8 megapixeli, Windows Phone 7.8, display de 3.7 inch</b>în această săptămână a apărut în oferta unui retailer mexican un misterios model de telefon numit Nokia Lumia 505. Acum terminalul a fost anunțat oficial de Nokia și vorbim aici despre un telefon midrange, cu dotări destul de bune, zic eu. Nici...

în această săptămână a apărut în oferta unui retailer mexican un misterios model de telefon numit Nokia Lumia 505. Acum terminalul a fost anunțat oficial de Nokia și vorbim aici despre un telefon midrange, cu dotări destul de bune, zic eu. Nici designul nu arată deloc rău:

Nokia Lumia 505 rulează Windows Phone 7.8 și vine dotat cu un display de 3.7 inch cu rezoluție WVGA, plus o cameră de 8 megapixeli și o baterie de 1300 mAh. Acest model va fi disponibil în 3 culori: negru, roșu și magenta, iar el mai vine cu 256 MB RAM și 4 GB spațiu de stocare. Designul amintește ușor de cel al lui Nokia Lumia 820, iar în imagini acest Lumia pare destul de butucănos.

Nokia Lumia 505 anunțat oficial: cameră de 8 megapixeli, Windows Phone 7.8, display de 3.7 inch

Observ și un difuzor de dimensiuni destul de mari în spate, semn că terminalul va oferi o experiență audio deosebită. E bizar totuși că telefonul cu camera de 8 megapixeli nu are și bliț, dar dacă prețul va fi de aproximativ 200 de euro pentru acest model, nu cred va obiecta cineva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×