Sony C530X HuaShan, un nou telefon midrange confirmat de EXIF-ul unei fotografii

910 ori
<b>Sony C530X HuaShan, un nou telefon midrange confirmat de EXIF-ul unei fotografii</b>Sunt 2 metode pe care te poți baza pentru a descoperi un nou model de telefon scăpat pe web, asta când nu ai la dispoziție imagini cu device-ul. Una ar fi benchmark-urile, care confirmă o parte din specificații, îți oferă detalii despre OS și...

Sunt 2 metode pe care te poți baza pentru a descoperi un nou model de telefon scăpat pe web, asta când nu ai la dispoziție imagini cu device-ul. Una ar fi benchmark-urile, care confirmă o parte din specificații, îți oferă detalii despre OS și numele de cod al terminalului și altă ar fi datele EXIF ale unei fotografii realizate cu smartphone-ul. Aceasta din urmă metoda se aplică în cazul telefonului Sony C530X HuaShan.
​

Avem de-a face cu un terminal Android de nivel midrange, care a fost depistat în datele EXIF ale unei fotografii postate pe web recent. HuaShan vine cu o cameră de 5 megapixeli cu lentila f/2.4 și se speculează că acest produs va debuta la început de 2013. Am putea vedea o prezentare oficială la CES 2013 sau la MWC și trebuie spus că fotografia de mai sus nu arată prea impresionant.

Suntem mai interesați de Sony C650X Odin sau Yuga, despre care se vorbește deja de câteva săptămâni bune. Așteptăm ca Sony să își facă intrarea pe piața telefoanelor high end quad core cu ecrane Full HD și speram din toată inima să mai schimbe designul dreptunghiular și formele terminalelor lor, devenite repetitive în ultima vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×