Huawei pregătește un terminal cu ecran de 8.5 inch, cu funcții de smartphone

1.317 ori
<b>Huawei pregătește un terminal cu ecran de 8.5 inch, cu funcții de smartphone</b>Dacă vi se părea mare un phablet de 6.3 inch de la Samsung, ei bine Huawei are în lucru un model de 8.5 inch, dacă ne luăm după faimosul blogger rus Eldar Murtazin. Se pare că în această imagine am avea un prototip, sau mai degrabă o randare a...

Dacă vi se părea mare un phablet de 6.3 inch de la Samsung, ei bine Huawei are în lucru un model de 8.5 inch, dacă ne luăm după faimosul blogger rus Eldar Murtazin. Se pare că în această imagine am avea un prototip, sau mai degrabă o randare a acestui device, care sincer să fiu nu pare a fi chiar de 8 inch..

Ne gândim mai degrabă la terminalul Huawei Ascend Mate, pe care l-a tot menționat compania chineză în ultima vreme și care ar trebui să vină cu un display 1080p de 6.1 inch. Suntem la doar 3 săptămâni depărtare de debutul lui CES 2013 în SUA, urmat de MWC 2013 în februarie și așteptați-vă ca fiecare zi a acestei luni să mai aducă o scăpare la nivel înalt, de la fiecare companie care va avea un stand la showuri. Există zvonuri că până și Nokia ar pregăti un phablet numit Lumia Juggernaut, care ar putea trece de bariera de 5 inch și rula Windows Phone.

Apoi e și Galaxy Note III și acest model Hawei, plus terminale de la Sony, Lenovo, ZTE și acel flagship misterios HTC M7. în 2012 nu prea am avut multe formaturi neobișnuite de tablete, după experimentele Samsung din 2011, cu ecrane de 7.7 și 8.9 inch. Se vor întoarce aceste modele în 2013?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×