Nokia Lumia 800 va primi un update software În mod oficial - probleme În paradis?

1.640 ori
<b>Nokia Lumia 800 va primi un update software În mod oficial - probleme În paradis?</b>Telefonul în cauză se dorește a fi începutul revirimentului gigantului telecom din Finlanda. Nu poți aduce upgrade serios până ce smartphone-ul în cauză nu ajunge a fi testat de consumatorul final. Abia atunci ai o hartă serioasă a defectelor...

Telefonul în cauză se dorește a fi începutul revirimentului gigantului telecom din Finlanda. Nu poți aduce upgrade serios până ce smartphone-ul în cauză nu ajunge a fi testat de consumatorul final. Abia atunci ai o hartă serioasă a defectelor și calităților.

Ca mai toate smartphone-urile Android și iPhone 4S, Nokia Lumia 800 consumă bateria în ritm accelerat sau poate doar o serie de unități. Cert este că Nokia pregătește două upgrade-uri software și le-a confirmat oficial:

1. Primul va sosi în decembrie și se dorește a rezolva problemele legate de consumul bateriei;
2. Este în pregătire și lansarea în ianuarie, scopul său este ca încărcarea terminalului să se desfășoare în condiții normale.

Problemele cu referire la consumul bateriei și la încărcare au fost scoase în evidență și de echipa din spatele Engadget.com pe sample-ul lor de test. Se pare că problema ar fi izolată și nu una la nivel general.

Cele mai celebre cazuri de probleme ce au fost mai mult sau mai puțin rezolvate și amintesc de iPhone 4 și antenna gate când în funcție de cum țineai terminalul ajungeai a nu mai avea semnal pentru a efectua apeluri. Acum, iPhone 4S, se pare că este destul de gurmand în relația sa cu bateria și asta în opinia mea se datorează procesorului dual-core subtactat la 800 MHz care nu are cum să nu-și spun cuvântul și poftele.

Samsung Galaxy Nexus are și el o sumă de probleme și lansarea este puțin întârziată. în fine, Lumia 800 se alătură unei galerii selecte. Nokia și Microsoft bănuiesc că lucrează la foc automat să-l fac un terminal cât mai bun. Păcat că este mai scump decât Samsung Galaxy S II cu aproape 300 de lei. Diferența nu se justifică în acest moment.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×