Unboxing Amazon Kindle Fire - scoatem din cutie În premieră cea mai râvnita tableta după iPad (Video)

2.099 ori
<b>Unboxing Amazon Kindle Fire - scoatem din cutie În premieră cea mai râvnita tableta după iPad (Video)</b>După cum vă informam și aici&nbsp;acum două zile, tableta Amazon Kindle Fire a ajuns la noi în premieră în România, mulțumită celor de la PC Commerce, o firmă din Timișoara. Produsul costa în jur de 1100 de lei, iar mai jos puteți vedea...

După cum vă informam și aici acum două zile, tableta Amazon Kindle Fire a ajuns la noi în premieră în România, mulțumită celor de la PC Commerce, o firmă din Timișoara. Produsul costa în jur de 1100 de lei, iar mai jos puteți vedea unboxingul sau, pe masa de teste Mobilissimo.ro.

Amazon Kindle Fire este o tabletă de 7 inchi cu un design simplist și care vine cu un ambalaj din carton simplist, fără prea mari pretenții. în cutie găsim tableta, un încărcător și un adaptor. Se pare că un cablu microUSB nu a fost inclus, poate deoarece Amazon nu considera că e nevoie să ne conectăm la PC, ci putem să le folosim serviciile cloud pentru a avea acces la muzică, video și aplicații.

Tableta seamănă foarte mult cu BlackBerry PlayBook, doar au același producător hardware, Quanta Computers. Partea sa din spate are un feeling plăcut, ea fiind cauciucată și oferind aderenta bună utilizatorului. Amazon Kindle Fire vine cu speranțe mari, fiind văzut drept primul device care merită cu adevărat numele de iPad killer, deoarece este estimat un număr de 6 milioane de unități vândute până la final de an. Revenim in curand cu impresii si cu o recenzie detaliata a tabletei, la Mobilissimo.ro.

Unboxing Amazon Kindle Fir

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×