Nokia Lumia 900 disponibil acum prin precomanda la magazinele Microsoft; Se vehiculează prețul de 100 de dolari cu abonament!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.617 ori
<b>Nokia Lumia 900 disponibil acum prin precomanda la magazinele Microsoft; Se vehiculează prețul de 100 de dolari cu abonament!</b>După cum probabil știți deja, Nokia Lumia 900 este văzut mai degrabă ca un model Windows Phone pentru americani, decât unul pentru europeni. Noi vom primi fie versiunea cu camera de 12 megapixeli despre care s-a vorbit la un moment, fie un Lumia 900...

După cum probabil știți deja, Nokia Lumia 900 este văzut mai degrabă ca un model Windows Phone pentru americani, decât unul pentru europeni. Noi vom primi fie versiunea cu camera de 12 megapixeli despre care s-a vorbit la un moment, fie un Lumia 900 care va ajunge cu întârziere (daca va ajunge). în ce privește acest handset în varianta americană, el este deja disponibil prin precomanda în magazinele Microsoft din State.

Avem de-a face aici cu un telefon cu ecran de 4.3 inch, un soi de Lumia 800 mai mare, cu aceeași cameră, același CPU, aceeași rezoluție, spațiu de stocare, cantitate de RAM și OS. Prezentat la CES 2012, terminalul este văzut acum drept vârful de linie pentru seria Lumia, cel puțin până la apariția următorului posibil hit. în SUA precomanda acestui telefon costă 25 de dolari și asta doar pentru privilegiul de a fi primul care va primi un Nokia N900 acasă. Oferta este disponibilă la magazinele fizice Microsoft și se zvonește că telefonul va avea un preț incredibil de doar 99.99 dolari cu abonament AT&T.

Inițial ne așteptam la un preț de 249 sau 299 dolari, având în vedere că vor exista suport LTE și specificații high end (pentru gama Windows Phone) pe acest device, dar se pare că americanii vor avea o surpriză plăcută. Să sperăm că acest gen de oferta va trece Oceanul și va ajunge și la noi, traducându-se probabil în oferte de 150 de euro sau 200 de euro la operatori noștri. și dacă zvonurile sunt reale și telefonul va sosi cu camera de 12 megapixel suntem de 2 ori mai încântați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×