Un nou serviciu muzical În România - Zonga, sub umbrela Triluliu; Are și aplicație Android și iOS!

1.454 ori
<b>Un nou serviciu muzical În România - Zonga, sub umbrela Triluliu; Are și aplicație Android și iOS!</b>Aseară a avut loc petrecerea de lansare a serviciului Zonga, cea oferă acces la o colecție muzicală impresionantă și este un produs românesc sub umbrela Trilulilu. Zonga este un player muzical pe care utilizatorii îl pot instala atât pe PC, cât...

Aseară a avut loc petrecerea de lansare a serviciului Zonga, cea oferă acces la o colecție muzicală impresionantă și este un produs românesc sub umbrela Trilulilu. Zonga este un player muzical pe care utilizatorii îl pot instala atât pe PC, cât și pe terminalele Android și iOS.

Zonga stochează muzica online, iar playlisturile vor fi sincronizate, împreună cu setările utilizatorilor și piesele preferate cu terminalele mobile, PC-urile și alte device-uri folosite. Conținutul va fi redat în regim on demand, dar aveți și o funcție radio. Rețineți că puteți asculta melodii și când nu aveți acces la internet, această variantă fiind disponibilă doar pe desktop deocamdată. Zonga este fructul a 2 ani și jumătate de muncă a unei echipe formate din 6 oameni. Acest serviciu/aplicație reprezintă o premieră națională, aceasta fiind prima oară în România când toate casele de discuri majore (Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI) se implica într-un astffel de proiect.

Zonga

Pentru cei care au nelămuriri, aflați că tot conținutul din Zonga este 100% legal, iar veniturile vor proveni din abonamente și vor merge către producători și case de discuri. în acest moment serviciul este disponibil în varianta private BETA, cu 500 de utilizatori invitați să testeze produsul și să ofere feedback. Aflați că Zonga oferă peste 1.700 de ore de muzică și peste 5.800 de artiști, iar numărul lor este în creștere. Aplicațiile mobile ale serviciului pot rula pe iPhone, iPod Touch, iPad și Android.

Pe viitor vor exista și două abonamente la acest serviciu, unul Start, care include publicitate în aplicație și doar 20 de ore ascultare, unul Plus, care costă 3 euro pe lună și este nelimitat și unul de 5 euro pe lună, care oferă un sunet de calitate mai bună pe mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×