Nokia Lumia 900 În ediție specială cu logo-ul Batman

1.221 ori
<b>Nokia Lumia 900 În ediție specială cu logo-ul Batman</b>A apărut o astfel de ediție limitată pentru Nokia Lumia 800 și a sosit rândul ca și Nokia Lumia 900 să primească un lot limitat personalizat cu logo-ul Batman. Va putea fi achiziționat din Marea Britanie, Germania și Franța. &nbsp; Nu se știe...

A apărut o astfel de ediție limitată pentru Nokia Lumia 800 și a sosit rândul ca și Nokia Lumia 900 să primească un lot limitat personalizat cu logo-ul Batman. Va putea fi achiziționat din Marea Britanie, Germania și Franța.

Nu se știe nimic de lansare și prețul de comercializare. în esență este un Nokia Lumia 900 cu un logo pe carcasa din policarbonat. Hardware-ul se bazează pe un procesor single core la 1.4 GHz, 512 MB RAM, 16 GB spațiu de stocare, display AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, cameră foto de 8 Megapixeli.

în România nici măcar Lumia 900 - varianta de bază - nu a ajuns a fi în standurile magazinelor. Am văzut acest terminal la un eveniment sponsorizat de către Nokia și v-am relatat primele impresii.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×