Angry Birds, PES 2012 și Tango nu rulează pe Nokia Lumia 610

1.607 ori
<b>Angry Birds, PES 2012 și Tango nu rulează pe Nokia Lumia 610</b>Aplicația Skype din Windows Phone Marketplace nu merge a fi instalată pe Nokia Lumia 610 - un smartphone cu Windows Phone destinat maselor. Acesta promite și un preț mai mic, dar multe aplicații refuză să funcționeze pe un procesor de 800 MHz și...

Aplicația Skype din Windows Phone Marketplace nu merge a fi instalată pe Nokia Lumia 610 - un smartphone cu Windows Phone destinat maselor. Acesta promite și un preț mai mic, dar multe aplicații refuză să funcționeze pe un procesor de 800 MHz și 256 MB RAM.

Este și cazul altor jocuri sau aplicații:

- Angry Birds;
- PES 2012;
- Tango - un fel de Skype.

Rezultă că dacă achiziționați un Lumia 610 nu veți putea să jucați cel mai celebru titul din universul jocurilor pe mobil, un adevărat hit pe toate platformele pe care a fost portat. Nu mi se pare a fi așa tragic și aștept prețul acestui device în țara noastră după ce va fi importat oficial. Acum l-am găsit pe quickmobile.ro, dar prețul se situează prea aproape de cel al lui Nokia Lumia 710 care oferă mai multe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×