Nokia Lumia 920 are parte de vânzări peste așteptări; Acțiunile Nokia au crescut datorită acestui hit!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.787 ori
<b>Nokia Lumia 920 are parte de vânzări peste așteptări; Acțiunile Nokia au crescut datorită acestui hit!</b>Se pare că Nokia Lumia 920 începe în sfârșit să arate ca un hit pentru producătorul finlandez, astfel că după ce stocul de astfel de terminale a fost epuizat în Germania, astăzi aflăm că valoarea acțiunilor Nokia a crescut datorită acestui...

Se pare că Nokia Lumia 920 începe în sfârșit să arate ca un hit pentru producătorul finlandez, astfel că după ce stocul de astfel de terminale a fost epuizat în Germania, astăzi aflăm că valoarea acțiunilor Nokia a crescut datorită acestui model.

Aflăm din multiple surse că Lumia 920 este cumpărat de publicul din toată lumea și că stă bine la capitolul vânzări. Acțiunile Nokia au crescut cu 6%, cea mai mare creștere în mai bine de o lună. Nu e vorba aici de o performanță comparabilă cu vreun Galaxy S III sau iPhone, ci mai degrabă de faptul că așteptările experților au fost depășite. în acest moment Nokia Lumia 920 este pe primul loc în topul vânzărilor de telefoane mobile prin Amazon și AT&T, peste Samsung Galaxy Note II, HTC One X și Galaxy S III.

Dacă vă amintiți, așa s-a întâmplat și cu Nokia Lumia 900 la început, pentru că apoi să dispară într-un nor de fum. Avantajul lui Lumia 920 este faptul că el costă doar 99 de dolari la abonament prin AT&T, ba chiar 49 de dolari cu unele oferte speciale. în plus el aduce acea cameră Pureview atât de mediatizata și a fost subiect de controverse legate de clipul sau promoțional, ceea ce i-a adus o popularitate deosebită.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×