Nokia Lumia 920 și 820 În imagini ajunse pe web, câteva detalii Înainte de evenimentul de lansare oficial

2.229 ori
<b>Nokia Lumia 920 și 820 În imagini ajunse pe web, câteva detalii Înainte de evenimentul de lansare oficial</b>Nokia pregătește un eveniment pentru noile sale telefoane cu Windows Phone 8, acesta va avea loc pe 5 septembrie. Mai sunt doar două zile până vom afla detaliile oficiale cu referire la smartpone-urile în care compania finlandeză și-a pus...

Nokia pregătește un eveniment pentru noile sale telefoane cu Windows Phone 8, acesta va avea loc pe 5 septembrie. Mai sunt doar două zile până vom afla detaliile oficiale cu referire la smartpone-urile în care compania finlandeză și-a pus speranța în revirimentul de la sfârșit de an.

Două modele au apărut sub formă de zvon pe site-urile de specialitate - Nokia Lumia 920 și 820. Primul merge pe linia de design inaugurată de către Nokia Lumia 800 & 900. Va fi poziționat ca vârf de gamă cu încărcare wireless, 32 GB spațiu de stocare și cameră foto de 8 Megapixeli, procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, display de 4.5 inch cu rezoluție HD.

Apropo, Lumia 920 va fi catalogat cu standardul PureView, dar camera foto nu va fi de 41 Megapixeli ci de 8 Megapixeli. Va impresiona în ce privește stabilizarea de imaginie și software-ul camerei. în partea frontală va dispune de o cameră de 1.3 Megapixeli.

La Nokia Lumia 820 nu am găsit încă detalii hardware doar că are un display de 4.3 inch și mai jos vedeți cum arată dispozitivul ce permite încărcarea wireless. Vă ținem la curent din momentul în care apar și mai multe informații.

Nokia Lumia 820

Peste două zile vom vedea oficial câte telefoane se pregătește a lansa Nokia + detaliile oficiale pentru Lumia 920 și 820.

Nokia Lumia 920 și 820 În imagini ajunse pe web, câteva detalii Înainte de evenimentul de lansare oficial

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×