Imagini unice cu un prototip Nokia cu Meego Harmattan din 2009: RM-581 Columbus

1.604 ori
<b>Imagini unice cu un prototip Nokia cu Meego Harmattan din 2009: RM-581 Columbus</b>De obicei suntem încântați să vedem un prototip de telefon mobil înainte ca el să se lanseze, dar uneori prototipurile nu mai ajung pe piață ca terminale finalizate. Astăzi vedem un prototip Nokia cunoscut drept RM-581 Columbus, care ar fi trebui...

De obicei suntem încântați să vedem un prototip de telefon mobil înainte ca el să se lanseze, dar uneori prototipurile nu mai ajung pe piață ca terminale finalizate. Astăzi vedem un prototip Nokia cunoscut drept RM-581 Columbus, care ar fi trebui să vină cu Maemo6 la bord, adică MeeGo-Harmattan. Acest device datează din 2009 și Nokia N8 ar fi fost bazat pe el.

Poate că lucrurile ar fi stat altfel pentru Nokia dacă îl lansau pe N8 cu cu MeeGo în loc de Symbian... dar nu vom afla asta niciodată. Cert e că deși N8 a fost criticat foarte mult pentru bugurile software la început, update-urile ulterioare le-au rezolvat și publicul a început să aprecieze acest telefon și să vadă adevăratul potențial al camerei sale. și asta pe vremea când încă ne minunam de un senzor de 12 megapixeli pe un telefon. Remarc faptul că prototipul avea un soi de kickstand lateral, care ar fi permis vizionarea de filme ținând telefonul în poziție ideală.

Imagini unice cu un prototip Nokia cu Meego Harmattan din 2009: RM-581 Columbus

Ce e interesant la Columbus este că în majoritatea pozelor ajunse pe web cu acest model partea sa de jos a fost înlăturată. Să fie oare acea zonă un indiciu cu privire la viitoare modele? Dacă vă întrebați de ce a fost anulat acest model, ei bine din cauza faptului că Harmattan nu era finalizat încă. La urma urmei am văzut și lucruri mai ciudate pe lumea asta, precum un prototip de iPad cu mânere.

Imagini unice cu un prototip Nokia cu Meego Harmattan din 2009: RM-581 Columbus

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×