Nokia Lumia 925, primul Lumia metalic disponibil În România; Iată prețul de la Marketonline.ro!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.573 ori
<b>Nokia Lumia 925, primul Lumia metalic disponibil În România; Iată prețul de la Marketonline.ro!</b>Nokia Lumia 925, cel mai nou cameraphone lansat de Nokia, cel puțin până vine EOS săptămâna viitoare, a ajuns în sfârșit și în România, prin Marketonline.ro. La acest retailer handsetul costă 3.022.42 lei, dar nu vă speriați de acest preț,...

Nokia Lumia 925, cel mai nou cameraphone lansat de Nokia, cel puțin până vine EOS săptămâna viitoare, a ajuns în sfârșit și în România, prin Marketonline.ro. La acest retailer handsetul costă 3.022.42 lei, dar nu vă speriați de acest preț, deoarece așa a debutat și Lumia 920, iar prețul sau a scăzut rapid.

Telefonul cu carcasă metalică e disponibil pe gri și are în sfârșit dimensiuni rezonabile pentru un smartphone din 2013: 8.5 mm în grosime și greutate de 139 de grame. Spunem "în sfârșit", deoarece Lumia 920 și Lumia 900 au fost adevărați mamuți dacă ne uităm la dimensiunile lor. Nokia Lumia 925 folosește un display AMOLED de 4.5 inch, cu rezoluție 1280 x 768 pixeli și protecție Gorilla Glass 2.

Ecranul este de tip PureMotion HD+ ClearBlack, iar telefonul aduce și tehnologie audio Dolby, 16/32 GB memorie internă și 1 GB RAM. Nu avem la dispoziție slot microSD, iar terminalul vine cu o cameră de 8 megapixeli, cu tehnologie Pureview, optică Carl Zeiss, bliț dual LED și captura video Full HD. Telefonul rulează Windows Phone 8 și folosește un procesor Snapdragon dual core de 1.5 GHz.

Vă tentează noul cameraphone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×