Nokia Lumia 1020/909 primește și primul preț: 602 dolari; Va sosi pe galben, negru, alb

2.508 ori
<b>Nokia Lumia 1020/909 primește și primul preț: 602 dolari; Va sosi pe galben, negru, alb</b>Nokia Lumia 1020 a mai primit un potențial nume ieri: Lumia 909, asta după ce fusese cunoscut drept Nokia EOS sau Elvis o bună perioadă de timp. Suntem la doar 6 zile distanță de marea sa lansare și astăzi aflăm și primul potențial preț al...

Nokia Lumia 1020 a mai primit un potențial nume ieri: Lumia 909, asta după ce fusese cunoscut drept Nokia EOS sau Elvis o bună perioadă de timp. Suntem la doar 6 zile distanță de marea sa lansare și astăzi aflăm și primul potențial preț al handsetului.

Se pare că terminalul ar urma să coste 602 dolari și să sosească în versiuni de culoare galbenă, neagră sau albă. Dovada este imaginea de mai jos, o captură din Microsoft Store. Interesant e că telefonul este numit Lumia 1020 în această listă și nu Lumia 909, așa cum a confirmat @evleaks recent. De remarcat și data menționată în tabel: 22 iulie 2013, adică data când va fi primit un transport al acestor modele.

Nokia Lumia 1020/909 primește și primul preț: 602 dolari; Va sosi pe galben, negru, alb

Asta înseamnă că lansarea în magazine va avea loc destul de rapid după prezentarea oficială, la aproximativ 2 săptămâni, ceea ce nu e rău deloc. Magazinul de la care provine captura va primi 70 de unități și sunt tare curios să văd dacă Nokia va reuși să aibă un hit în acest caz, prin intermediul unui model "sold out".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×