Nokia Lumia 930 disponibil acum și prin eMAG.ro la un preț de 2.249 lei

1.407 ori
<b>Nokia Lumia 930 disponibil acum și prin eMAG.ro la un preț de 2.249 lei</b>După ce ieri vă informam că Nokia Lumia 930 a ajuns în premieră pe piața din România prin intermediul celor de la MarketOnline.ro la un preț de 2.230 lei, iată că începând de astăzi noul flagship din gama Lumia este disponibil și prin...

După ce ieri vă informam că Nokia Lumia 930 a ajuns în premieră pe piața din România prin intermediul celor de la MarketOnline.ro la un preț de 2.230 lei, iată că începând de astăzi noul flagship din gama Lumia este disponibil și prin eMAG.ro, retailer ce vinde produsul pe alb sau negru la prețul de 2.249 lei.

Printre cele mai atractive componente regăsite pe acest device se numără și camera foto de 20 megapixeli cu lentile Carl Zeiss și tehnologie PureView. Aceasta poate surprinde fotografii incredibile, cât și videoclipuri cu sunet uimitor datorită prezenței a patru microfoane direcționale cu sunet surround.

De asemenea, vom beneficia și de aplicația Cinemagraph prin care putem crea o animație dintr-o serie de fotografii, animație care va aduce fotografiile la viață. Nokia Lumia 930 este disponibil momentan doar pe alb sau negru, urmând ca în viitoare perioadă să vedem pe piață și variantele de culoare portocaliu sau verde.

Prețuri Nokia Lumia 930:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×