Nokia Lumia 930 disponibil la precomandă prin intermediul Amazon Germania și Franța

1.083 ori
<b>Nokia Lumia 930 disponibil la precomandă prin intermediul Amazon Germania și Franța</b>Lansat acum ceva timp sub forma unei variante internaționale a lui Nokia Lumia Icon, iată că flagship-ul Lumia 930 ajunge acum la precomandă prin intermediul Amazon Germania, respectiv Amazon Franța. Atât Amazon Franța, cât și Amazon Germania...

Lansat acum ceva timp sub forma unei variante internaționale a lui Nokia Lumia Icon, iată că flagship-ul Lumia 930 ajunge acum la precomandă prin intermediul Amazon Germania, respectiv Amazon Franța. Atât Amazon Franța, cât și Amazon Germania oferă un preț similar pentru terminalul în cauză.

Pe partea de specificații, Nokia Lumia 930 aduce un display Full HD de 5 inch protejat de Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.2 GHz, 2 GB RAM, 32 GB de stocare și o cameră foto de 20 megapixeli cu tehnologie PureView.

Deși cei din țările unde Amazon oferă acest produs îl pot precomanda, se pare că nu există o dată specifică la care utilizatorii vor intra în posesia telefonului. Rămâne de văzut când va ajunge Nokia Lumia 930 și la noi pe plan local și la ce preț.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×