După ceasul smart, iată inelul smart de la Nod, care suporta și gesturi de control (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 850 ori
<b>După ceasul smart, iată inelul smart de la Nod, care suporta și gesturi de control (Video)</b>Ce e drept am văzut un concept sau două de inel smart iRing cu logo Apple, dar iată că acum avem de-a face cu un inel real, numit Nod. Acest inel smart este creația celor de la Nod Labs și are rolul de a realiza interacțiunea cu televizoare smart,...

Ce e drept am văzut un concept sau două de inel smart iRing cu logo Apple, dar iată că acum avem de-a face cu un inel real, numit Nod. Acest inel smart este creația celor de la Nod Labs și are rolul de a realiza interacțiunea cu televizoare smart, set top boxuri și electrocasnice.

La prima vedere acest device pare o podoabă pentru degetele persoanei care îl poartă, iar finisajul sau este din oțel inoxidabil. La interior se afla 80 de componente diferite, care transforma inelul într-un controller de 32.000 DPI, cu care veți face gesturi de swipe, rotire, gesturi cu multiple degete și gesturi 3D. Conectivitatea e asigurată prin tehnologia Bluetooth Low energy și există și o aplicație asociată acestei invenții.

NOD

Printre terminalele care se conecta la Nod se număra Google Glass, GoPro-uri, televizoare LG, Roku și computere cu Windows 8. Nod poate fi folosit și în tandem cu o tastatură pe bază de gesturi sau că declanșator de fotografii selfie. El are o baterie ce ține 24 de ore, rezista la intemperii și e și rezistent la apă la mare adâncime. Produsul poate fi precomandat de aici la prețul de 149 dolari și va fi livrat la toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×