După ceasul smart, iată inelul smart de la Nod, care suporta și gesturi de control (Video)

1.015 ori
<b>După ceasul smart, iată inelul smart de la Nod, care suporta și gesturi de control (Video)</b>Ce e drept am văzut un concept sau două de inel smart iRing cu logo Apple, dar iată că acum avem de-a face cu un inel real, numit Nod. Acest inel smart este creația celor de la Nod Labs și are rolul de a realiza interacțiunea cu televizoare smart,...

Ce e drept am văzut un concept sau două de inel smart iRing cu logo Apple, dar iată că acum avem de-a face cu un inel real, numit Nod. Acest inel smart este creația celor de la Nod Labs și are rolul de a realiza interacțiunea cu televizoare smart, set top boxuri și electrocasnice.

La prima vedere acest device pare o podoabă pentru degetele persoanei care îl poartă, iar finisajul sau este din oțel inoxidabil. La interior se afla 80 de componente diferite, care transforma inelul într-un controller de 32.000 DPI, cu care veți face gesturi de swipe, rotire, gesturi cu multiple degete și gesturi 3D. Conectivitatea e asigurată prin tehnologia Bluetooth Low energy și există și o aplicație asociată acestei invenții.

NOD

Printre terminalele care se conecta la Nod se număra Google Glass, GoPro-uri, televizoare LG, Roku și computere cu Windows 8. Nod poate fi folosit și în tandem cu o tastatură pe bază de gesturi sau că declanșator de fotografii selfie. El are o baterie ce ține 24 de ore, rezista la intemperii și e și rezistent la apă la mare adâncime. Produsul poate fi precomandat de aici la prețul de 149 dolari și va fi livrat la toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×