Nokia/Microsoft Mobile se clasează pe locul 5 În India pe zona smartphone, cu 633.720 telefoane vândute În trimestrul 2

573 ori
<b>Nokia/Microsoft Mobile se clasează pe locul 5 În India pe zona smartphone, cu 633.720 telefoane vândute În trimestrul 2</b>Conform unor cifre oficiale de la Canalys, Nokia/Microsoft Mobile s-ar fi comportat admirabil pe piața din India, unde a ocupat locul 5 în topul firmelor care vând smartphone-uri. Compania a înregistrat vânzări de 633.720 de modele în trimestrul 2....

Conform unor cifre oficiale de la Canalys, Nokia/Microsoft Mobile s-ar fi comportat admirabil pe piața din India, unde a ocupat locul 5 în topul firmelor care vând smartphone-uri. Compania a înregistrat vânzări de 633.720 de modele în trimestrul 2.

Astfel se poate vorbi despre o creștere față de primul trimestru, cel în care Nokia a vândut 583.160 modele smartphone în India. Motorola a crescut la rândul său, în special datorită modelului accesibil Moto E, care nu avea echivalent în seria Lumia, deoarece până și Lumia 520 costă mai mult decât Moto E în India. Lumia 530 ar putea fi soluția ca Nokia să țintească spre milionul de unități în acest trimestru, sau mai modest, măcar 700-800 de mii de unități.

Ar fi fost interesantă și o compartimentare a numărului de unități vândute, pentru a afla ce modele s-au descurcat cel mai bine. Tradițional Mexicul și India sunt piețe pe care Nokia se descurcă bine și în cadrul conferințelor pe care le avea compania în fiecare toamnă, aceste piețe primeau mereu aplicații și servicii speciale, dar și modele și prețuri exclusive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×