Google ar urma să separe aplicația Photos de Google+, În curând va fi o aplicație de sine stătătoare

673 ori
<b>Google ar urma să separe aplicația Photos de Google+, În curând va fi o aplicație de sine stătătoare</b>Cu câteva zile în urma Google a renunțat la cerința de utilizare a lui Google+ pentru a folosi Hangouts, iar acum se pregătește o nouă mutare legată de serviciul sau de socializare. Aparent, gigantul motoarelor de căutare va transforma Photos...

Cu câteva zile în urma Google a renunțat la cerința de utilizare a lui Google+ pentru a folosi Hangouts, iar acum se pregătește o nouă mutare legată de serviciul sau de socializare. Aparent, gigantul motoarelor de căutare va transforma Photos într-o aplicație complet de sine stătătoare.

Astfel, nu va mai fi nevoie de conexiune cu Google+, iar pentru cei care nu sunt familiarizați cu Photos, aplicația permite backup pentru fotografii, editare și partajare. Există voci care afirmă că aceste decizii legate de Google+ anticipează o închidere a serviciului, dar nu cred că acest lucru se va întâmpla. Photos că aplicație de sine stătătoare ar putea în sfârșit să înlocuiască Gallery, care deja e depășită ca aplicație default pe Android.

Cu multe luni în urmă, Photos a fost separată de Google+ și de atunci o puteți găsi că aplicație pe terminalele voastre Android. De obicei când intrați în aplicație ajungeați în zona foto din Google+, dar apoi aplicația a primit rapid și funcții noi și foarte atractive. E posibil ca pe viitor să putem face backup fotografiilor pe Google Drive via Photos și eventual să descărcăm aplicația din Play Store dacă nu o avem preinstalata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×