Google ar urma să separe aplicația Photos de Google+, În curând va fi o aplicație de sine stătătoare

Autor:  | Publicat în:  Google 647 ori
<b>Google ar urma să separe aplicația Photos de Google+, În curând va fi o aplicație de sine stătătoare</b>Cu câteva zile în urma Google a renunțat la cerința de utilizare a lui Google+ pentru a folosi Hangouts, iar acum se pregătește o nouă mutare legată de serviciul sau de socializare. Aparent, gigantul motoarelor de căutare va transforma Photos...

Cu câteva zile în urma Google a renunțat la cerința de utilizare a lui Google+ pentru a folosi Hangouts, iar acum se pregătește o nouă mutare legată de serviciul sau de socializare. Aparent, gigantul motoarelor de căutare va transforma Photos într-o aplicație complet de sine stătătoare.

Astfel, nu va mai fi nevoie de conexiune cu Google+, iar pentru cei care nu sunt familiarizați cu Photos, aplicația permite backup pentru fotografii, editare și partajare. Există voci care afirmă că aceste decizii legate de Google+ anticipează o închidere a serviciului, dar nu cred că acest lucru se va întâmpla. Photos că aplicație de sine stătătoare ar putea în sfârșit să înlocuiască Gallery, care deja e depășită ca aplicație default pe Android.

Cu multe luni în urmă, Photos a fost separată de Google+ și de atunci o puteți găsi că aplicație pe terminalele voastre Android. De obicei când intrați în aplicație ajungeați în zona foto din Google+, dar apoi aplicația a primit rapid și funcții noi și foarte atractive. E posibil ca pe viitor să putem face backup fotografiilor pe Google Drive via Photos și eventual să descărcăm aplicația din Play Store dacă nu o avem preinstalata.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×