Mai bun decât Siri și Google Now: Ooloo este un asistent virtual cu bază umană care răspunde la orice Întrebare

1.197 ori
<b>Mai bun decât Siri și Google Now: Ooloo este un asistent virtual cu bază umană care răspunde la orice Întrebare</b>Se pare că putem uita de Siri, Google Now și Cortana o perioadă, deoarece a apărut în peisaj Ooloo, un asistent &ldquo;virtual&rdquo; care răspunde la orice întrebare. Cei de la iDrive, care creează soluții cloud pentru terminale iOS și Android...

Se pare că putem uita de Siri, Google Now și Cortana o perioadă, deoarece a apărut în peisaj Ooloo, un asistent “virtual” care răspunde la orice întrebare. Cei de la iDrive, care creează soluții cloud pentru terminale iOS și Android au realizat acest serviciu, descris drept un soi de Siri, dar cu operatori umani reali în spate.

în loc ca un asistent virtual să preia informații de pe un server, de această dată Ooloo are în spate o echipă de angajați care înțeleg mai bine ce vrea utilizatorul. Practic înregistrați întrebarea, ea ajunge la operatori și ei vă răspund legat de orice curiozitate aveți. Atunci când răspunsul e gata primiți o notificare. Ooloo e disponibil pe iOS și Android sub formă de aplicație și le permite utilizatorilor să înregistreze întrebarea cu o singură apăsare pe ecran.

Operatorii vor primi și locația utilizatorului pentru a oferi răspunsuri mai bine customizate, iar utilizatorii vor putea oferi feedback cu privire la răspuns. Serviciul și aplicațiile Ooloo sunt disponibile gratuit deocamdată, iar Ooloo e în plină creștere. Inițial o echipă de 50 de oameni răspunde la întrebări, ajungându-se de la câteva secunde pentru întrebările simple la câteva minute pentru cele complexe.

Dacă v-am făcut curioși, puteți descărca de aici aplicația Ooloo pe iOS și de aici pe Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×