Nokia N73, editia "Nasul"

6.089 ori
<b>Nokia N73, editia "Nasul"</b>Au trecut 35 de ani de la lansarea oficiala a primului film din seria &ldquo;Nasul&rdquo;, iar cei de la Nokia au crezut ca a venit momentul sa aduca un omagiu celebrei productii promovand si telefonul N73 din cadrul Nseries. Impreuna cu Paramount...

Au trecut 35 de ani de la lansarea oficiala a primului film din seria “Nasul”, iar cei de la Nokia au crezut ca a venit momentul sa aduca un omagiu celebrei productii promovand si telefonul N73 din cadrul Nseries.

Impreuna cu Paramount Pictures, compania finlandeza producatoare de terminale mobile  va prezinta telefonul Nokia N73 Godfather edition ("Nasul"). Terminalul vine cu o cutie speciala si plina de gust, incluzand si un film inregistrat pe cardul de memorie de 256MB.

Cu o compresie ca asta, cu siguranta nu putem vorbi de calitate HD DVD, totusi poate fi un cadou interesant pentru fanii care nu pot trai fara a vedea acest film clasic de cateva ori pe an. Celelalte caracteristici ale lui N73 Godfather raman neschimbate in comparatie cu versiunea originala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×