UMi Touch: Design masiv, dar ergonomie bună

Autor:  | Publicat în:  UMI 800 ori
<b>UMi Touch: Design masiv, dar ergonomie bună</b>UMi Touch e destul de generic privit din spate, aducând cu multe modele Xiaomi sau Meizu de exemplu. Ideea unui model metalic unibody cu spate rotunjit a încetat să mai surprindă de ceva vreme. A nu se înţelege că acest device nu arată bine

UMi Touch e destul de generic privit din spate, aducând cu multe modele Xiaomi sau Meizu de exemplu. Ideea unui model metalic unibody cu spate rotunjit a încetat să mai surprindă de ceva vreme. A nu se înţelege că acest device nu arată bine. E doar un look pe care l-am mai văzut des în ultima vreme.

Primim şi un panou frontal din sticlă 2.5D, iar terminalul e disponibil pe argintiu, gri sau auriu. Măsoară 8.8 mm în grosime, multişor după standardele actuale şi e clar mai gros decât Vernee Thor, ce vine cu o talie de 7.9 mm. Problema e totuşi greutatea, UMi Touch cântărind aproape 200 de grame, sau mai bine zis 190 de grame.

Se şi simte în mâna utilizatorului că e greu, dar cumva handsetul rămâne comod. Fabricat folosind tehnologiile de prelucrare CNC (computerized numerical control), acest phablet are un spate cu o fâşie metalică destul de subţire. Butoanele sale sunt comode, poate în afară de cel Home, care e puţin cam rigid şi zgomotos. Am observat şi că în spate, sus şi jos există câte un capac din plastic, integrat pentru implementarea antenelor. Rămâne un telefon foarte greu, dar totuşi comod.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×