UMi Touch: Design masiv, dar ergonomie bună

965 ori
<b>UMi Touch: Design masiv, dar ergonomie bună</b>UMi Touch e destul de generic privit din spate, aducând cu multe modele Xiaomi sau Meizu de exemplu. Ideea unui model metalic unibody cu spate rotunjit a încetat să mai surprindă de ceva vreme. A nu se înţelege că acest device nu arată bine

UMi Touch e destul de generic privit din spate, aducând cu multe modele Xiaomi sau Meizu de exemplu. Ideea unui model metalic unibody cu spate rotunjit a încetat să mai surprindă de ceva vreme. A nu se înţelege că acest device nu arată bine. E doar un look pe care l-am mai văzut des în ultima vreme.

Primim şi un panou frontal din sticlă 2.5D, iar terminalul e disponibil pe argintiu, gri sau auriu. Măsoară 8.8 mm în grosime, multişor după standardele actuale şi e clar mai gros decât Vernee Thor, ce vine cu o talie de 7.9 mm. Problema e totuşi greutatea, UMi Touch cântărind aproape 200 de grame, sau mai bine zis 190 de grame.

Se şi simte în mâna utilizatorului că e greu, dar cumva handsetul rămâne comod. Fabricat folosind tehnologiile de prelucrare CNC (computerized numerical control), acest phablet are un spate cu o fâşie metalică destul de subţire. Butoanele sale sunt comode, poate în afară de cel Home, care e puţin cam rigid şi zgomotos. Am observat şi că în spate, sus şi jos există câte un capac din plastic, integrat pentru implementarea antenelor. Rămâne un telefon foarte greu, dar totuşi comod.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×