Tinerii considera iPhone ieftin la 499 de dolari!

1.564 ori
<b>Tinerii considera iPhone ieftin la 499 de dolari!</b>Nu si de catre romanul de rand, dar in acest caz vorbim despre tinerii din SUA. Desi majoritatea persoanelor chestionate considera ca pretul este enorm, adolescentii de peste ocean isi pot permite lejer astfel de terminale. De la primele anunturi legate...

Nu si de catre romanul de rand, dar in acest caz vorbim despre tinerii din SUA. Desi majoritatea persoanelor chestionate considera ca pretul este enorm, adolescentii de peste ocean isi pot permite lejer astfel de terminale.

De la primele anunturi legate de lansarea iPhone toate dezbaterile si sondajele initiate de Apple au fost facute publice, tinand toata lumea in priza pana la punerea in vanzare a telefonului. Sondajul de fata a fost facut pe un esantion de 500 de tineri din SUA, iar 125 dintre acestia s-au aratat dispusi sa plateasca iPhone "cu banii jos" la aparitia acestuia.

Numarul de tineri nu este impresionant, dar daca inmultim cu o mie, ar fi vorba despre 125.000 de adolescenti la fiecare 500.000. Si acestia sunt doar cei sub 18 ani! Adultii reprezinta o categorie total diferita. Se credea initial ca 500 de dolari reprezinta o suma mare, iar pentru multi oameni inca este. Dar cand acesti bani pot cumpara un iPhone, nici un pret nu e prea mare.

Am fi curiosi sa vedem ce zic tinerii romani despre acest pret, cu siguranta exorbitant pentru adolescentul de rand din Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×