Nokia N81 va dispune de 8Gb spatiu de stocare!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.466 ori
<b>Nokia N81 va dispune de 8Gb spatiu de stocare!</b>De vreme ce nu exista instantanee oficiale ale telefonului multimedia Nokia N81 pe internet, cel putin avem informatii care ne fac sa fim cel putini nerabdatori. Acest telefon va fi cu siguranta mai avansat decat modelul cu 3G N80, cu un finisaj negru...

De vreme ce nu exista instantanee oficiale ale telefonului multimedia Nokia N81 pe internet, cel putin avem informatii care ne fac sa fim cel putini nerabdatori.

Acest telefon va fi cu siguranta mai avansat decat modelul cu 3G N80, cu un finisaj negru stilat, 8GB de spatiu de memorie, butoane muzicale, o camera de 2 megapixeli si conectivitate HSDPA, desi aveti de asemenea posibilitatea de a naviga prin EDGE.

WiFi este cel mai bun prieten al modelului N81 datorita chipului wireless incorporat, in timp ce Bluetooth 2.0 cu suport A2DP functioneaza de minune pentru a asculta piesele favorite in mod wireless.

Nu exista nici o informatie despre pret, dar modelul N81 ar trebui sa apara in ultimul semestru din acest an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×