Vom vedea un iPhone cu GPS in 2008?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.181 ori
<b>Vom vedea un iPhone cu GPS in 2008?</b>Zvonuri recente dau de inteles faptul ca Apple pregateste un widget GPS pentru a imbogati lista de functionalitati ale celebrului terminal. Cu doar cateva saptamani inainte de marea lansare in SUA, zvonul ne face deja sa ne gandim la urmatorul model de...

Zvonuri recente dau de inteles faptul ca Apple pregateste un widget GPS pentru a imbogati lista de functionalitati ale celebrului terminal.

Cu doar cateva saptamani inainte de marea lansare in SUA, zvonul ne face deja sa ne gandim la urmatorul model de iPhone. Se pare ca noul telefon va fi lansat in primavara anului 2008 si va incorpora un chip GPS. Conform unor surse din interior Apple, terminalul va folosi o tehnologie GPS asistata, care permite colectarea datelor de la sateliti si relee de telefonie mobila.

Zvonurile afirma, de asemenea ca iPhone-ul dotat cu GPS va furniza date in timp real despre trafic, o functie pe care deja o puteam intui vazand aplicatia Google Maps a modelului actual. Am observat initiativa Apple inca de la recent-aprobatul patent pentru sistemul antifurt specific iPhone, care va arata daca telefonul este in miscare.

Este iPhone-ul cu GPS un zvon? Nu suntem inca siguri, dar daca ne amintim bine, acum un an in aceeasi perioada chiar si iPhone era un zvon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×