Nokia N810 editia WiMAX costa...

2.156 ori
<b>Nokia N810 editia WiMAX costa...</b>Internet tabletul Nokia N810, in varianta sa cu suport pentru conectivitate WiMAX a fost anuntat in cadrul CTIA Wireless la inceputul acestei luni, dar fara un pret oficial. Acum aflam ca acest terminal va costa 480 de dolari, cel putin pe site-ul...

Internet tabletul Nokia N810, in varianta sa cu suport pentru conectivitate WiMAX a fost anuntat in cadrul CTIA Wireless la inceputul acestei luni, dar fara un pret oficial. Acum aflam ca acest terminal va costa 480 de dolari, cel putin pe site-ul Buy.com.

Acest pret este prezent oficial pe Buy.com, dar trebuie sa mentionam si faptul ca acelasi site ofera un pret exclusiv de doar 456 de dolari pentru Internet Tablet. Din pacate, observam ca stocul de terminale Nokia N810 a fost epuizat si ne putem baza deocamdata pe pre-comenzi ale tabletului cu suport WiMAX. In afara de upgrade-ul la capitolul conectivitate, N810 a ramas la fel, in ce priveste specificatiile sale tehnice. Tabletul include un display WVGA cu diagonala de 4.1 inch, GPS si o memorie interna de 2GB.

Pe lista sa de feature-uri se afla si o tastatura QWERTY, Wi-Fi, si slot pentru carduri de memorie miniSDHC. In cadrul unui eveniment oficial organizat de Nokia la CTIA Wireless 2008, a fost subliniat faptul ca N810 WiMAX va oferi in special suport pentru serviciul Sprint XOHM WiMAX. Noua versiune a tabletului va fi disponibila doar in zonele in care acest serviciu este operational, sau prin intermediul distribuitorilor care colaboreaza cu Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×