Telefonul LG enV2 disponibil de azi prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  LG 1.424 ori
<b>Telefonul LG enV2 disponibil de azi prin Verizon</b>Prezentat oficial in cadrul CTIA Wireless 2008, telefonul LG enV2 este disponibil incepand de azi prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Speram sa vedem hansetul si in Romania, dar deocamdata il admiram in varianta americana, in cele 2 versiuni...

Prezentat oficial in cadrul CTIA Wireless 2008, telefonul LG enV2 este disponibil incepand de azi prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Speram sa vedem hansetul si in Romania, dar deocamdata il admiram in varianta americana, in cele 2 versiuni de culoare argintie si maron.

Lista de specificatii a noului LG este cel putin impresionanta, incluzand o tastatura QWERTY de mari dimensiuni si un display intern cu diagonala de 2.4 inch. De asemenea enV2 soseste cu o camera digitala de 2.0 megapixeli, care suporta si inregistrare video. Lista de specificatii continua cu un LCD extern, suport pentru rezolutii video de 320x240 pixeli, 176x144 pixeli, player video cu suport pentru formaturile WMV, MP4, 3GP, 3G2 si player audio cu suport pentru MP3-uri, fisiere .WMA, .AAC si .AAC+.

LG enV2 va stoca imaginile, melodiile si filmele pe un card microSD, iar pe lista sa de feature-uri regasim si suportul Bluetooth, functia Text to Speech (convertirea mesajelor text in mesaje audio), difuzoare si speakerphone. Noul telefon LG opereaza in retele CDMA PCS (1.9 Ghz), CDMA de 800 MHz (Digital Dual-band) si include o baterie de 950 mAh (Li-Polymer). Aceasta va oferi utilizatorilor 320 de minute de activitate pe acest telefon si 520 de ore in mod standby.

enV2 costa 129.99 dolari si soseste impreuna cu un abonament pe 2 ani la Verizon Wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×