Nokia N82 castiga un premiu European TIPA, editia 2008

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.169 ori
<b>Nokia N82 castiga un premiu European TIPA, editia 2008</b>Nokia N82 a primit premiul "Cel mai bun telefon mobil la capitolul imagine din Europa, in anul 2008", decernat de catre TIPA (Technical Image Press Association). Profitand de functia sa A-GPS si de camera de inalta rezolutie, acest telefon Nokia...

Nokia N82 a primit premiul "Cel mai bun telefon mobil la capitolul imagine din Europa, in anul 2008", decernat de catre TIPA (Technical Image Press Association).

Profitand de functia sa A-GPS si de camera de inalta rezolutie, acest telefon Nokia beneficiaza de geo-tagging, adica de "insemnarea" tuturor pozelor cu date despre pozitia utilizatorului pe glob. De asemenea veti putea afla unde exact erati (pe harta globala), atunci cand ati facut o anumita fotografie. Si la capitolul sharing telefonul sta bine, de vreme ce posesorii sai pot uploada imaginile sau clipurile video direct de pe terminale prin servicii ca Ovi, Flickr sau YouTube.

Juriul TIPA a declarat ca Nokia N82 este un "computer multimedia compact care integreaza GPS, web, video si functii muzicale, plus o camera de 5 megapixeli cu autofocus". Lentila Carl Zeiss Tessar f/2.8 isi regleaza focusul de la 10cm la infinit si da nastere unor imagini spectaculoase, care se pot printa chiar si in formaturi mai mari decat A4. Printre feature-urile amintite in cadrul decernarii premiului s-au numarat si blitzul Xenon sau zoomul digital de 20X.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×