Nokia N9 disponibil prin precomanda! Avem și prețurile oficiale de la Nokia România!

1.503 ori
<b>Nokia N9 disponibil prin precomanda! Avem și prețurile oficiale de la Nokia România!</b>Nokia România a anunțat astăzi ceea ce noi vă informăm de ieri: telefonul Nokia N9 este gata de debut în România și va sosi în magazine săptămâna viitoare. Ei bine, acum puteți precomanda smartphone-ul cu MeeGo OS chiar de pe site-ul Nokia....

Nokia România a anunțat astăzi ceea ce noi vă informăm de ieri: telefonul Nokia N9 este gata de debut în România și va sosi în magazine săptămâna viitoare. Ei bine, acum puteți precomanda smartphone-ul cu MeeGo OS chiar de pe site-ul Nokia.

Prețurile aplicate sunt 430 de euro plus TVA pentru Nokia N9 de 16 GB și 480 de euro plus TVA pentru modelul de 64 GB. După cum bine știți deja, Mobilissimo.ro are în teste un N9 chiar acum și suntem impresionați de calitatea designului său, de unicitatea și originalitatea sa, dar și de camera de 8 megapixeli a terminalului cu autofocus continuu la filmare și multe alte atuuri.

în plus, MeeGo OS este în sfârșit un produs software bun de la Nokia, după ce Symbian ne-a jucat feste în ultimii ani. Rețineți că utilizatorii serviciului My Nokia care cumpără un N9 vor primi și o frumoasă carcasa din silicon Nokia CC-1020, rezistenta și flexibilă. Cei care comanda telefonul N9 pot fie să îl primească prin curier, fie să îl ridice din București, de la Nokia Care Center.

Pe o scară de la 1 la 10, cât de încântați sunteți de sosirea lui N9 pe piața noastra?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×