Nokia N9 scos din cutie În premieră În România la Mobilissimo.ro! (Video)

4.260 ori
<b>Nokia N9 scos din cutie În premieră În România la Mobilissimo.ro! (Video)</b>Nokia N9 tocmai ne-a sosit în teste, acest prim telefon MeeGo fiind tocmai scos din cutie cu nerăbdare. Rezultatul este clipul de unboxing de mai jos și cele câteva imagini pe care le vedeți aici. &nbsp; &nbsp; Așteptat cu nerăbdare de către toate...

Nokia N9 tocmai ne-a sosit în teste, acest prim telefon MeeGo fiind tocmai scos din cutie cu nerăbdare. Rezultatul este clipul de unboxing de mai jos și cele câteva imagini pe care le vedeți aici.

Așteptat cu nerăbdare de către toate suflarea tech a României și nu numai, acest prim smartphone MeeGo (și aparent și ultimul pentru Nokia) vine cu un ambalaj compact și arătos. Observăm că telefonul este foarte subțire, iar carcasa sa din policarbonat oferă un feeling fantastic la atingere. Camera este foarte discret integrată în partea din spate, iar camera frontală este incorporata la un unghi neobișnuit, dar aparent foarte comod.

V-am mai prezentat un hands on cu acest telefon în luna iunie, atunci când el a fost anunțat oficial. Ei bine, acum a venit momentul unboxing-ului, iar în cutie se afla handsetul într-un înveliș de plastic, o husă protectoare specială, o serie de manuale de utilizare, o pereche de căști, încărcătorul și cablul USB. E foarte interesant modul în care au fost plasate aceste accesorii în cutie, sub forma unei corăbii, sau cel puțin așa mi se pare mie.

nokia n9 unboxing

Să fie aici vorba despre corabia care se scufunda, mentionata de Stephen Elop? Dacă luăm în calcul felul care care arata Nokia N9, corabia este în plin avânt și departe de scufundare! Revenim în curând și cu detalii despre telefon și experiența sa de utilizare, plus un review amanuntit, deci rămâneți pe Mobilissimo!

nokia n9 unboxing

nokia n9 unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×