Samsung Galaxy Nexus, numele oficial al variantei americane de Nexus Prime... vine cu suport LTE!

1.139 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus, numele oficial al variantei americane de Nexus Prime... vine cu suport LTE!</b>Acum că în sfârșit s-au liniștit apele și știm că evenimentul de debut al lui Android Ice Cream Sandwich și Nexus Prime va avea loc pe 19 octombrie, e momentul ca zvonurile să continue. La o săptămână după ce am zguduit webul cu primele...

Acum că în sfârșit s-au liniștit apele și știm că evenimentul de debut al lui Android Ice Cream Sandwich și Nexus Prime va avea loc pe 19 octombrie, e momentul ca zvonurile să continue. La o săptămână după ce am zguduit webul cu primele imagini și video-ul cu Prime vine și confirmarea existenței sale într-o variantă americană cu LTE.

Imaginea de mai sus reprezintă o captură direct din sistemul de administrare a terminalelor operatorului Verizon Wireless, din State. Acesta confirma numele Samsung Galaxy Nexus și prezintă și faptul că handsetul vine cu suport 4G LTE. E totuși ciudată mențiunea "N" din căsuța aflată în dreptul telefonului, care înseamnă că acesta nu este un telefon care operează în rețelele globale.

Era de așteptat ca numai americanii să primească LTE prin Verizon, cel puțin inițial, iar Europa mai are de lucrat la dezvoltarea unei infrastructuri serioase de conectivitate de nouă generație până să aibă parte de astfel de premiere. Lucrurile sunt destul de simple acum: Galaxy Nexus cu LTE pentru SUA și Nexus Prime cu HSPA+ (poate chiar și WiMAX) pentru Europa și Asia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×