Nokia N9 disponibil prin precomandă În Rusia?

1.865 ori
<b>Nokia N9 disponibil prin precomandă În Rusia?</b>Deși ne așteptam ca Nokia N9, primul telefon MeeGo să fie disponibil cândva spre finalul anului, iată că terminalul își face apariția în Rusia în secțiunea de precomandă a unui site oficial. &nbsp; Colegul Alex Stanescu a avut ocazia să...

Deși ne așteptam ca Nokia N9, primul telefon MeeGo să fie disponibil cândva spre finalul anului, iată că terminalul își face apariția în Rusia în secțiunea de precomandă a unui site oficial.

Colegul Alex Stanescu a avut ocazia să testeze acest telefon la doar câteva ore după anunțarea să oficială și se pare că Nokia a făcut o treabă bună în cazul lui N9. Fie că e vorba de browsingul și controlul prin gesturi sau interfața fluidă, terminalul cu procesor de 1 GHz are toate atuurile unui viitor hit.

Acum că vecinii din est au acest telefon disponibil prin precomanda, ne întrebam cât de curând va sosi acest model și în țara noastră. Ultima oară când handsetul a intrat în atenția presei, se zvonea că vom asista la o lansare în septembrie, la prețul de 660 de dolari pentru versiunea de 16 GB a telefonului. Oare când vom vedea și o pagină precum cea din screenshotul de mai sus și în varianta română?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×