Apple va cumpăra Hulu? O intrare pe piața de video streaming posibilă pentru producătorul lui iPhone

1.317 ori
<b>Apple va cumpăra Hulu? O intrare pe piața de video streaming posibilă pentru producătorul lui iPhone</b>Apple ar putea licita pentru Hulu, faimosul serviciu de video streaming, care în SUA rivalizează cu YouTube. Sperăm ca după o astfel de mutare, Hulu să fie disponibil și în țări precum România și asta fără modificări deosebite ale...

Apple ar putea licita pentru Hulu, faimosul serviciu de video streaming, care în SUA rivalizează cu YouTube. Sperăm ca după o astfel de mutare, Hulu să fie disponibil și în țări precum România și asta fără modificări deosebite ale configurațiilor.

în luna iunie aflăm că Hulu a angajat companii specializate pentru a o asista în vânzarea afacerii construite până acum. Yahoo! avea un interes în această problemă, licitând la momentul respectiv și iată că și Apple vrea o porție de video streaming. Dacă tranzacția va avea loc, Apple ar putea folosi Hulu pentru a crea un serviciu de video streaming contra cost rival cu Netflix.

în acest moment clienții pot cumpăra clipuri video sau le pot inchiria prin iTunes, iar un alt posibil cumpărător pentru Hulu ar putea fi și Amazon. Oferta Husu Plus costa acum 7.99 dolari pe lună și include programe premium, urmând să depășească 1 milion de abonați în august.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×