Nokia N900 promovat prin intermediul unei nunti esuate; mireasa se razbuna pe YouTube

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.824 ori
<b>Nokia N900 promovat prin intermediul unei nunti esuate; mireasa se razbuna pe YouTube</b>Nokia este o companie cunoscuta pentru campaniile sale necoventionale de advertising, fie ca e vorba de spoturi de cateva secunde care impresioneaza prin efecte vizuale si muzica, fie prin faptul ca reclamele sale sunt incarcate cu feeling. De aceasta...

Nokia este o companie cunoscuta pentru campaniile sale necoventionale de advertising, fie ca e vorba de spoturi de cateva secunde care impresioneaza prin efecte vizuale si muzica, fie prin faptul ca reclamele sale sunt incarcate cu feeling. De aceasta data, spoturile si campania pentru Internet tabletul N900 sunt amuzante si bazate pe o patanie care poate aparea in viata oricui:

Compania a lansat si un canal special YouTube dedicat pataniei mirelui si amicilor sai, care au petrecut prea mult cu o seara inainte de nunta. Astfel, ei au "ramas offline" si nu au aflat ca s-a schimbat biserica in care ar fi trebuit sa aiba loc nunta. Razbunarea miresei vine tot sub forma de clip YouTube, in care tanara blonda ii ameninta pe petrecareti ca le va vinde cadourile pe eBay.

Sunteti curiosi sa aflati cum se va termina aceasta telenovela? Atunci stati cu ochii pe canalul YouTube Nokia, pentru o eventuala incheiere fericita sau pentru alte clipuri amuzante din acelasi ciclu.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×