iPhone, lansat oficial in China, intampinat dezamagitor

2.079 ori
<b>iPhone, lansat oficial in China, intampinat dezamagitor</b>Dupa o lunga asteptare si numeroase clone, iPhone a fost lansat in sfarsit oficial in China, prin intermediul operatorului China Unicom. Dupa cum se poate observa si in imaginile de mai jos, prezenta la eveniment a fost foarte scazuta, semn ca publicul...

Dupa o lunga asteptare si numeroase clone, iPhone a fost lansat in sfarsit oficial in China, prin intermediul operatorului China Unicom. Dupa cum se poate observa si in imaginile de mai jos, prezenta la eveniment a fost foarte scazuta, semn ca publicul chinez nu mai este interesat de acest handset.

Explicatia ar putea proveni de la faptul ca publicul prefera clonele lui iPhone, sau ca terminalul a fost importat din Hong Kong, Taiwan si multe alte tari, astfel ca s-au vandut 2, pana la 5 milioane de unitati iPhone in China, inainte de lansarea oficiala. Revenind la imagini, ele au fost surprinse ieri, la Beijing Apple Store, in momentul in care vanzarile au debutat.

Pe langa faptul ca numarul fanilor iPhone este foarte scazut, observam si ca operatorul China Unicom a exagerat cu pregatirile pentru lansare, astfel ca e posibil ca ei sa fie dezamagiti de vanzarile initiale. Suntem totusi convinsi ca handsetul se va vinde destul de bine in China, avand in vedere potentialul enorm al pietei de 710 milioane de abonati ai serviciilor de telefonie mobila.

iPhone Launches in China, Locals More Fond of Clones?

iPhone Apple Store - China Unicom

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×