Nokia N950, Încă un telefon MeeGo confirmat, de această dată cu ecran de 4 inchi, tastatura QWERTY

1.754 ori
<b>Nokia N950, Încă un telefon MeeGo confirmat, de această dată cu ecran de 4 inchi, tastatura QWERTY</b>După anunțul oficial al lui Nokia N9 la CommunicAsia 2011, finlandezii ne confirmă și existența modelului Nokia N950. Acesta va fi, însă, un terminal destinat doar dezvoltatorilor și nu unul comercial, el venind fără garanție. &nbsp;...

După anunțul oficial al lui Nokia N9 la CommunicAsia 2011, finlandezii ne confirmă și existența modelului Nokia N950. Acesta va fi, însă, un terminal destinat doar dezvoltatorilor și nu unul comercial, el venind fără garanție.

Diferențele dintre acest model și Nokia N9 sunt destul de mari, cea mai evidentă fiind prezența unei tastaturi fizice QWERTY și a unui ecran mai mare. Iată cum arată dotările hardware ale lui N950:

  • CPU: ARM Cortex A8 OMAP3630, 1GHz
  • Memorie: 1GB RAM
  • Display: 4 inchi, TFT, 854 x 480 pixeli
  • Camera: 8 sau 12MP
  • Conectivitate: Bluetooth 2.1, WiFi
  • Baterie: 1320

Nokia N950 nu suporta tehnologia NFC, iar bateria sa este inferioară celei de 1450 mAh de pe Nokia N9, în vreme ce la aspectul camera lucrurile nu au fost clarificate încă (8 sau 12 megapixeli). Să vedem cum vor primi dezvoltatorii acest smartphone și ce fel de aplicații vor rezulta din lucrul pe acest model. între timp Nokia Connection 2011 continuă și vom reveni cu detalii din Singapore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×