Nokia N97 va primi un upgrade de firmware pe 1 iulie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.632 ori
<b>Nokia N97 va primi un upgrade de firmware pe 1 iulie</b>Twitter a devenit o unealta foarte utila in ultima vreme, oferind in premiera informatii despre moartea lui Michael Jackson, dar si despre revolutia de la Chisinau, cea din Iran si acum si despre noul firmware al lui Nokia N97. Firmware-ul primului...

Twitter a devenit o unealta foarte utila in ultima vreme, oferind in premiera informatii despre moartea lui Michael Jackson, dar si despre revolutia de la Chisinau, cea din Iran si acum si despre noul firmware al lui Nokia N97.

Firmware-ul primului smartphone Nokia dotat cu touchscreen si tastatura QWERTY glisanta va primi un upgrade in data de 1 iulie, dupa cum aflam de pe contul de Twitter Nokia Conversations. Versiunea N97 SW 1.1 (11.x.021) va fi lansata miercuri, dar din pacate nu dispunem de o lista de bug fixuri, desi suntem siguri ca sunt destule.

Printre problemele semnalate de cei care au testat terminalul se numara cele ale volumului din timpul convorbirilor si "inghetarea" sistemului de operare, care survine uneori. Interesant este faptul ca acest terminal a primit note destul de mici de la unii revieweri, probabil din cauza procesorului sau slab sau a lipsei capacitatii de multitasking.

 [Via: Phonearena.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×