Philips Xenium X630, un nou telefon candybar cu o baterie incredibila

4.053 ori
<b>Philips Xenium X630, un nou telefon candybar cu o baterie incredibila</b>Philips Xenium X630 este unul dintre noile terminale ale companiei, un candybar care va sosi in curand in China si care dezamageste prin lipsa suportului 3G. Atuul sau principal este viata bateriei, iar specificatiile terminalului sunt unele de mid sau...

Philips Xenium X630 este unul dintre noile terminale ale companiei, un candybar care va sosi in curand in China si care dezamageste prin lipsa suportului 3G. Atuul sau principal este viata bateriei, iar specificatiile terminalului sunt unele de mid sau low-end.

Noul telefon Philips vine cu o baterie de 1530 mAh, care rezista pana la 12 ore in mod convorbire, sau 50 de zile in standby. Handsetul masoara 111.8 x 48.9 x 15.1 mm, cantareste 118 grame si vine cu un display QVGA de 2.4 inchi, o camera de 3.2 megapixeli, Bluetooth cu A2DP, player audio, radio FM si slot pentru carduri microSDHC de pana la 8 GB.

Philips Xenium X630

Pretul lui Philips Xenium X630 nu este cunoscut inca si speram ca terminalul sa soseasca si pe piata europeana, cat de curand. Daca va fi asa, probabil el va fi oferit gratuit de operatori, cu abonamente decente, avand in vedere lipsa conectivitatii 3G.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×