Nokia postează materiale video promoționale cu Nokia XL ce prezintă sistemul de multitasking Fast Lane

1.150 ori
<b>Nokia postează materiale video promoționale cu Nokia XL ce prezintă sistemul de multitasking Fast Lane</b>Lansate în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noile device-uri cu Android ale companiei finlandeze Nokia vor poposi oficial chiar mâine și în România în cadrul unui eveniment special de lansare la care vom fi prezenți. Unul dintre...

Lansate în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noile device-uri cu Android ale companiei finlandeze Nokia vor poposi oficial chiar mâine și în România în cadrul unui eveniment special de lansare la care vom fi prezenți. Unul dintre terminalele care va fi prezent este și Nokia XL, device ce a primit de curând un material video de promovare.

Acest material video prezintă funcția de multitasking ale terminalului, numită FastLane, loc unde vom regăsi toate aplicațiile deschise și de unde le putem închide în același timp. Printre specificațiile lui Nokia XL se numără un display IPS de 5 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, un procesor dual-core de 1 GHz, 768 MB RAM și o cameră foto de 5 megapixeli cu bliț LED.

La capitolul memorie, Nokia XL beneficiază de 4 GB de stocare internă și de un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Trecând la partea de dimensiuni, aflați că Nokia XL cântărește 190 grame și măsoară 10.9 mm în grosime.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×