Google Nexus 6 va fi produs În colaborare cu HTC; acesta ar putea avea specificații similare cu One M8 (Zvon)

1.718 ori
<b>Google Nexus 6 va fi produs În colaborare cu HTC; acesta ar putea avea specificații similare cu One M8 (Zvon)</b>Din câte se pare, marele gigant Google se pregătește pentru lansarea lui Nexus 6, următorul flaghip al companiei. De data aceasta, Google va renunța la producătorul favorizat în ultima perioadă și anume LG, alegând de această dată compania...

Din câte se pare, marele gigant Google se pregătește pentru lansarea lui Nexus 6, următorul flaghip al companiei. De data aceasta, Google va renunța la producătorul favorizat în ultima perioadă și anume LG, alegând de această dată compania taiwaneză HTC.

Potrivit unui raport, Google Nexus 6 va fi o versiune similară din punct de vedere al specificațiilor tehnice cu proaspătul-lansat HTC One M8. Printre posibilele specificații ale lui Nexus 6 se numără un display de 5.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801, 2 sau 3 GB RAM și 32/64 GB de stocare.

Totodată, se așteaptă ca odată cu lansarea lui Nexus 6 să fie prezentată și noua versiune Android 4.5, numită și Licorice Lollipop. Posibila dată de lansare a lui Nexus 6 va fi octombrie 2014, moment special ales pentru a fi intra în competiție cu Apple iPhone 6, device ce se presupune a avea un display cuprins între 4.7 și 5.5 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×