Orange anunță oficial oferta completă de abonamente ce includ internet la viteze 4G

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.286 ori
<b>Orange anunță oficial oferta completă de abonamente ce includ internet la viteze 4G</b>După ce în cursul săptămânii trecute cei de la Orange au anunțat oficial în cadrul unui eveniment noua ofertă de date 4G, dar în același timp și planurile de dezvoltare ale rețelei 4G+, iată că astăzi putem consulta întreaga ofertă de...

După ce în cursul săptămânii trecute cei de la Orange au anunțat oficial în cadrul unui eveniment noua ofertă de date 4G, dar în același timp și planurile de dezvoltare ale rețelei 4G+, iată că astăzi putem consulta întreaga ofertă de abonamente Orange ce oferă și pachete de date la viteze 4G.

Printre aceste noi opțiuni disponibile pentru clienții Orange, opțiuni ce oferă trafic de internet suplimentar și viteze medii reale mărite, de până la 60 Mbps, se numără și abonamentul Panteră, prin care clienții au acces la internet 4G cu viteze medii reale de 30 Mbps și care pot folosi același trafic inclus în abonament în țară și pe alt device sau în roaming pentru o taxă suplimentară.

Totodată, Orange anunță și un program special de testare pentru clienții pre-pay, program ce constă în utilizarea gratuită a serviciului de internet la viteze 4G timp de 3 luni. De asemenea, Orange pune la dispoziția utilizatorilor și o ofertă completă de 21 terminale compatibile 4G.

Cei curioși pot testa începând de astăzi și avantajele serviciilor de internet 4G+, program de testare ce se desfășoară în Brașov, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași și Timișoara. Lista completă cu oferta 4G oferită de Orange se poate regăsi chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×