Nokia postează un nou teaser pe Facebook, se anunță gata de noi Începuturi!

1.155 ori
<b>Nokia postează un nou teaser pe Facebook, se anunță gata de noi Începuturi!</b>După o serie de teasere misterioase și după declarația directorului sau executiv, Nokia a mai postat azi un mesaj interesant pe Facebook. Toate aceste teasere au loc în avampremiera misteriosului eveniment de mâine, 17 noiembrie. &nbsp; Noua postare...

După o serie de teasere misterioase și după declarația directorului sau executiv, Nokia a mai postat azi un mesaj interesant pe Facebook. Toate aceste teasere au loc în avampremiera misteriosului eveniment de mâine, 17 noiembrie.

Noua postare vine cu hashtagul #thinkingahead și cu următoarele cuvinte "Noi la Nokia adorăm senzația unui nou început. Abia așteptăm ce urmează!". Publicul deja speculează pe pagina de Facebook că ar putea fi vorba de o revenire la MeeGo/Maemo sau de o asociere cu Jolla. E interesant că Jolla are și ea un eveniment programat pentru următoarele zile, deci speculațiile sunt fondate. Directorul executiv Nokia, Rajeev Suri declarase în această săptămână ca brandul finlandez ar putea reveni pe piață.

Pe 11 noiembrie Nokia posta pe același cont de Facebook că va spune la revedere în curând lui Microsoft Lumia și că echipa Nokia abia așteaptă să își continue povestea cea nouă. Apoi aveam un teaser simplu cu întrebarea "What's Next" și au aparut și zvonuri legate de un posibil terminal cu Android. Tot ce pot eu să sper e că vom vedea un urmaș pentru excelentul Nokia N9, handset revoluționar la vremea sa. Voi ce așteptări aveți de la Nokia cea reinventata?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×