Nokia pregătește lansarea unui feature-phone; este listat sub numele de serie TA-1017 și certificat de TENAA

1.186 ori
<b>Nokia pregătește lansarea unui feature-phone; este listat sub numele de serie TA-1017 și certificat de TENAA</b>Cei de la Nokia pregătesc și lansarea de noi terminale feature-phone, detaliu despre care aflăm astăzi odată cu agenția chineză TENAA certifică telefonul cunoscut drept TA-1017. Acesta este un telefon simplist cu tastatură fizică alfanumerică și cu

Finlandezii de la Nokia lucrează și la noi modele feature-phone destinate piețelor emergente, detaliu despre care aflăm astăzi odată cu certificarea pe care TENAA o oferă unui terminal de genul. Este listat aici un model cu numele de serie TA-1017 ce apare doar în câteva imagini fără a fi dezvăluite și specificațiile pe care produsul le oferă. 

Nokia TA-1017

După cum se poate vedea, avem în față un telefon de buget ce oferă un display de mici dimensiuni, o tastatură fizică T9 și pe spate o cameră foto fără bliț LED din păcate. Tot pe spate avem și difuzorul și privit din lateral, telefonul pare a avea o grosime destul de generoasă, de peste 10 mm cel mai probabil.

Bateria nu va trece de 1500 mAh, dar pentru un asemenea hardware este mai mult decât suficient, urmând a se oferi o autonomie superioară de până la o săptămână în standby. Prețul va fi de 20-30 dolari sau poate chiar mai puțin și rămâne să aflăm dacă telefonul aduce conectivitate 3G sau dacă și aici trebuie să ne mulțumim doar cu 2G ca în cazul lui Nokia 3310 (2017).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×