Nokia pregateste noi telefoane din seria E; N85 scapa pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.259 ori
<b>Nokia pregateste noi telefoane din seria E; N85 scapa pe Internet</b>In vreme ce tot restul lumii e cu ochii pe iPhone 3G si Apple, Nokia a anuntat ca va pune in vanzare o serie de terminale din seria E si telefonul superdotat Nokia N96. Am beneficiat de asemenea ieri de o poza scapata pe Internet cu Nokia N86, handsetul...

In vreme ce tot restul lumii e cu ochii pe iPhone 3G si Apple, Nokia a anuntat ca va pune in vanzare o serie de terminale din seria E si telefonul superdotat Nokia N96. Am beneficiat de asemenea ieri de o poza scapata pe Internet cu Nokia N86, handsetul de mai jos:

In cel de-al treilea trimestru fiscal al acestui an va fi lansat Nokia N96 si cateva terminale din seria E, afirma ieri Anssi Vanjoki, vicepresedinte senior executive al producatorului finlandez. Zvonurile afirma ca vom vedea terminalele E66 si E71 pe piata chiar saptamana viitoare, in ciuda faptului ca Nokia nu a mentionat inca modelele din seria E pe care le pregateste. Ambele vor include GPS, camera de 3.2 megpapixeli si 128MB de memorie interna.

N96 a fost prezentat pentru prima oara in Februarie si va sosi cu o memorie interna de 16GB si cu un pret de 550 de euro (fara taxe). Acest telefon este urmasul lui N95, model vandut in 6 milioane de unitati si considerat principalul rival al lui Apple iPhone. Anuntul noilor terminale mobile a determinat cresterea actiunilor Nokia cu 1.4%.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×