iPhone 3G NU se lanseaza pe 11 iulie in Romania!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.852 ori
<b>iPhone 3G NU se lanseaza pe 11 iulie in Romania!</b>Ne facem mea culpa pentru anuntul ca iPhone 3G va fi lansat si in Romania in jurul datei de 11 iulie. Se pare ca suntem inca o data pe lista de asteptare, a celor 70 de tari in care terminalul va sosi "mai tarziu". iPhone 3G este un handset UMTS/HSDPA si...

Ne facem mea culpa pentru anuntul ca iPhone 3G va fi lansat si in Romania in jurul datei de 11 iulie. Se pare ca suntem inca o data pe lista de asteptare, a celor 70 de tari in care terminalul va sosi "mai tarziu".

iPhone 3G este un handset UMTS/HSDPA si GSM, astfel ca poate opera (aproape) oriunde pe Terra si va fi disponibil la nivel global, pana la finalul lui 2008, sau cel tarziu in 2009. Printre norocosii care vor beneficia de noul iPhone in data de 11 iulie se numara Germania, Franta, Canada, SUA, Spania si inca 20 de tari.

De mentionat este faptul ca Apple pregateste o premiera, lansand telefonul simultan in 22 de tari. Dupa cum puteti vedea pe site-ul oficial, Romania se afla la categoria "coming soon", impreuna cu tari ca India, Argentina, Polonia, Turcia sau Grecia. Intrebarea este daca noul iPhone va fi pus in vanzare prin Orange, Vodafone sau poate chiar prin ambii operatori in tara noastra. In vreme ce Orange a comercializat primul iPhone in Franta, iar Vodafone vinde acum acest handset pe pietele pe care Apple nu isi lansase handsetul inca este greu de spus care dintre operatori va realiza premiera in Romania.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×