Actiunile Apple, RIM si Palm pica dupa lansarea lui iPhone 3G

1.078 ori
<b>Actiunile Apple, RIM si Palm pica dupa lansarea lui iPhone 3G</b>Actiunile celor de la Palm Inc. au scazut cu 4%, iar cele ale producatorului lui BlackBerry (RIM) cu 1% ieri, dupa ce Apple a anuntat oficial noul sau telefon iPhone 3G. Actiunile Apple au scazut cu 4%, dupa prezentarea a 2 noi modele de iPhone, unul cu...

Actiunile celor de la Palm Inc. au scazut cu 4%, iar cele ale producatorului lui BlackBerry (RIM) cu 1% ieri, dupa ce Apple a anuntat oficial noul sau telefon iPhone 3G.

Actiunile Apple au scazut cu 4%, dupa prezentarea a 2 noi modele de iPhone, unul cu pretul de 199 de dolari, iar versiunea cu mai multa memorie la pretul de 299 dolari. Motivul acestei scaderi este faptul ca investitorii si-au obtinut profiturile dupa ce au investit in actiunile crescute de anticiparea lansarii. Analistii afirma ca preturile scazute ale noii versiuni de iPhone ar putea dauna rivalilor Apple, dar si ca producatorul ar putea atinge suma de 10 milioane de unitati livrate pana la finalul lui 2008, pe care si-a propus-o.

Aceste preturi marcheaza intrarea pe piata de masa a lui iPhone, conform specialistilor, Apple rivalizand acum cu Nokia si RIM. Shannon Cross, de la Cross Research a declarat ca se asteapta ca firma lui Steve Jobs sa vanda nu mai putin de 13 milioane de iPhone-uri pana la finalul anului. In vreme ce actiunile producatorilor americani si canadieni de telefoane scadeau, impreuna cu cele AT&T, cele ale finlandezilor de la Nokia au crescut cu aproape 1%, cel putin in cazul filialei nord-americane. Acest lucru s-a petrecut doarece producatorul a dat de inteles ca ar pregati o noua serie de terminale, atat din seria N, cat si din seria E.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×