Nokia RX-100 este un prototip de terminal Windows Phone 8 ce sosea cu display tactil și tastatură fizică qwerty

1.537 ori
<b>Nokia RX-100 este un prototip de terminal Windows Phone 8 ce sosea cu display tactil și tastatură fizică qwerty</b>Ideea unui terminal Windows Phone 8 cu display tactil și tastatură fizică qwerty a fost luată în calcul și de către Nokia la un moment dat, ca dovadă sosind astăzi o serie de fotografii ale unui prototip intitulat Nokia RX-100. Vedem aici un handset aflat

Cei de la Nokia erau în trecut apreciați într-un fel sau altul și pentru telefoanele echipate cu tastatură qwerty, modele ce se găseau pe piața la sume cu mult mai accesibile decât variantele propuse de către canadienii de la BlackBerry. Mă gândesc la Nokia Asha 201, un telefon foarte popular destinat tinerilor cu buget redus care doreau să se bucure de experiența unei tastaturi fizice qwerty.

Nokia RX-100

Se pare că finlandezii nu au renunțat ulterior la ideea de telefon cu tastatură qwerty și au realizat chiar prototipuri de terminale Windows Phone 8 cu o asemenea componentă integrată. Un astfel de produs este Nokia RX-100, telefon pe care îl vedem astăzi afișat într-o serie de fotografii reale și despre care aflăm câteva detalii hardware.

Imaginile de față ce s-au afișat pe un site din China ne prezintă un design similar lui Nokia E6 (ce oferea la rândul său o tastatură fizică qwerty) și descoperim că acesta oferea un display AMOLED, dar și 2 GB memorie RAM. Motivul pentru care Nokia lucra la un asemenea smartphone era acela de a atrage atenția operatorilor americani pentru purtarea modelului de față la vânzare. În 2012, anul din care provine acest concept, telefoanele cu tastatură qwerty fizică încă erau populare în SUA, deci se înțelege existența acestui produs.

Rămânem totuși doar cu aceste imagini și mai adăugăm un nume pe lista de terminale Nokia anulate. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×